Levertijd en verzending

Wij verzenden onze pakketjes indien mogelijk dezelfde dag. De levertijd is meestal 1 à 2 dagen. Wanneer wij het verzonden hebben is het afhankelijk van PostNL hoe snel er bezorgd wordt. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

Bij het bestellen van een product op nabestelling, vindt de verzending pas plaats als de gehele bestelling compleet is.

Op dit moment verzenden wij via de webshop alleen naar Nederlandse adressen. De standaard verzendkosten bedragen 4,95. Indien uw bestelling boven de 75,00 uitkomt, vervallen de verzendkosten automatisch bij het afrekenen.
Deze 4,95 is slechts een bijdrage in de werkelijke verzendkosten, het verpakken en de verzending kosten minstens anderhalf keer zoveel. Veel mensen realiseren zich dat niet.

Indien u toch graag de verzending naar het buitenland wilt laten uitvoeren, neem dan via e-mail contact met ons op. We kijken dan samen naar de mogelijkheden en de kosten die daarbij in rekening zullen worden gebracht. info@lekkersvoordieren.nl

Track & Trace

Zodra wij de bestelling verwerkt hebben, brengen wij het pakketje of dezelfde dag, of de dag erna naar een PostNL punt. Zodra de scanner van PostNL het pakketje heeft ingelezen, ontvangt u van ons een track & trace code waarmee u het pakketje in de gaten kunt houden.
Soms duurt het wat lang voordat de status wordt aangepast naar ‘Ontvangen’ door PostNL, maar het pakketje is dan al wel aangeboden en onderweg. We kunnen stellen dat bijna alle pakketjes uiteindelijk wel bezorgd worden, er gaat niet vaak iets mis. Wacht rustig af, maar stuur na een dag of 7 wel even een mailtje naar ons, zodat we met u mee kunnen kijken.

Verpakkingsmateriaal

Lekkers voor dieren herbruikt verpakkingsmaterialen zoveel mogelijk. Er worden voor de verzenddozen en opvulling duurzame, gerecyclede materialen gebruikt. Ook de nieuwe dozen zijn geselecteerd op die eigenschappen.

Ophalen

In principe is ophalen niet mogelijk. Mocht dit vanwege erg dringende redenen toch nodig zijn, kunt u via mail contact zoeken en hiervoor een afspraak maken. info@lekkersvoordieren.nl